Depilació i Làser

Depilación Láser Sabadell

La depilació en general i la depilació làser ha anat canviant en els darrers anys, de manera que en l'actualitat, el que es busca són tractaments de depilació de llarga durada o aquells que garanteixen que el borrissol no torni a créixer.

Tots els sistemes són aplicables a qualsevol edat, zona o sexe, però perquè el seu resultat sigui el més efectiu és necessari diagnosticar i personalitzar, en funció del pèl i la genètica de la persona. Escollirem el mètode de depilació a utilitzar.
Més informació :

Depilación Láser Sabadell

· Depilacions amb cera: destinades a qualsevol tipus de pèl, persona i edat. La depilació es pot aplicar amb bandes i cera tèbia o cera calenta amb espàtula. En els dos sistemes s'utilitza un tipus de cera amb unes prestacions molt específiques, eficaç i amb una sensació de confort respecte a les ceres fins ara utilitzades.

· Cera tèbia: depilació amb bandes i cera de molt baixa temperatura amb alt poder d'arrencada i eliminació de borrissol, nivell de dolor reduït, neta i amb un alt poder d'efecte peeling.

· Cera calenta de baixa fusió: s'aplica amb espàtula, molt adequada per a homes i adolescents d'ambdós sexe que vulguin depilar per primer cop, també és un sistema demandat per un sector determinat de clientes per considerar el mètode menys dolorós.

· Depilació elèctrica: la depilació elèctrica és coneguda com "la depilació definitiva". El propòsit de la depilació elèctrica és eliminar definitivament el borrissol, que només s'aconsegueix destruint les cèl·lules germinatives del fol·licle, podent-se efectuar en qualsevol tipus de pèl ros, blanc o negre i qualsevol zona, sent el seu resultat definitiu a més llarg termini.

· Depilació Làser i fotodepilació:

Equip de làser mèdic no invasiu que destrueix el fol·licle pilós.

· Depilació làser: depilació mitjançant una llum pura, monocromàtica, unidireccional, amb més precisió, longitud d'ona i major capacitat de penetració.

· Fotodepilació o llum polsada: depilació mitjançant una llum mixta basada també en l'absorció de la radiació per la melanina.

Ambdues tecnologies són eficaços per poder atendre els diferents casos, s'aplica en qualsevol zona del cos i en ambdós sexes. Tractaments realitzats per la persona titulada, qualificada i amb llarga experiència a la plataforma làser i titular del centre