Estética masculina Sabadell

Estètica Masculina

Avui, la idea de masculinitat ha canviat i els homes han pres consciència que han de cuidar-se i mostren una major preocupació pel seu aspecte. Al centre d'estètica Jobel, tenim molt en compte la bellesa masculina pel que proposem tractaments específics per als homes.

Per tant, la salut, la forma i l'aspecte adquireixen una importància creixent en la vida social i professional. Els homes desitgen donar una bona imatge personal i seduir.


Més informació :

Estética masculina Sabadell

Higiene facial

Neteja de barbs, impureses i eliminació del fluid sebaci.

Hidratació facial

Per restaurar el grau d'hidratació i la protecció hidra lipídica natural de la pell que es veu agredida i arrossegada per l'afaitat ja sigui mecànic o elèctric

Acne

Sol aparèixer entre els 12 i els 18 anys, amb la pubertat i els primers problemes de la pell. Sota la influència dels andrògens es desenvolupa el sistema pilós (barba) i la secreció del sèu. Poden combinar-se diverses teràpies estètiques i mèdiques alhora.

Peelings químics

Els peelings químics van des d'una acció superficial a uns efectes més profunds i poden utilitzar-se per tractar diferents afeccions cutànies com el rejoveniment facial, la hiperqueratosi (taques), les seqüeles de l'acne o de la seborrea, la reducció de la capa de sèu o la millora del grau d'hidratació.

Tractaments antienvelliment corporal i facial

LPG
Radiofreqüència
Cavitació
Aprimament

Cirugía

Actualment l'home assumeix que la cirurgia és una eina a la seva disposició per veure i sentir-se millor i es planteja amb menys recel la possibilitat de sotmetre a una intervenció per millorar alguna part del seu cos, en el nostre centre d'estètica som especialistes en:
  • · Blefaroplàstia: elimina l'excés de teixit de les parpelles, l'operació es realitza amb anestèsia local. .
  • · Lifting facial: correcció dels signes d'envelliment facial.
  • · Liposucció: remou el greix que s'acumula en la majoria dels homes en la part baixa de l'abdomen, en els flancs ia la part alta del tòrax. .
  • · Abdominoplàstia: eliminar l'excés de teixit gras de la paret abdominal i corregir la flacciditat de la paret abdominal. .
  • · Intervencions no invasives de farciment: per eliminar les arrugues produïdes a les celles, múscul frontal o pota de gall. .

Pedicura integral

Eliminar dureses, durícies, ungles clavades, fongs, nafres de sequedat, millorar tot l'estat en general del peu i donar-li benestar.

Manicura

Embellir les mans i tractar per millorar l'aspecte.

Làser

Per eliminar el borrissol del cos i cara.