Técnicas Bienestar Sabadell

Tècniques del benestar

Les tècniques de benestar que oferim al Centre d'estètica Jobel, són sinònim de relaxació i de benestar de l'esperit, la ment i el cos.

Els seus objectius principals són: regenerar-se, relaxar-se, i retrobar la serenitat, combinant eficaçment la serenitat en el seu estat pur.


Més informació :

· Massatges amb aromateràpia: amb la finalitat de recuperar l'equilibri físic, mental i espiritual. Reconeguts en medicina per accelerar tots els processos curatius, estimulant el sistema nerviós i immunitari.

· Massatges i tècniques spa: massatges fets amb productes que incorporen elements marins rics en concentrats i elements nutritius essencials, algues, fangs i aigua de mar.

Técnicas Bienestar Sabadell

· Peelings: compostos d'aigua de mar cristal•lí, sals marines i olis essencials per al massatge, que aportessin accions relaxants, anti-fatiga i anti-estrès.

· Bioenergètica: mètode intervé sobre cada individu de forma específica reduint les toxines i afavorint el bon funcionament de l'organisme.

· Bamboo massatge: redueix tensions, reactiva la circulació, amb efectes drenants i defatigants.

· Oliva massatge: nutritiu, elastoplàstic i antioxidant.

· Massatge de Xocolata: actua sobre el sistema nerviós com anti-estrès i antidepressiu per les seves qualitats endorfíniques, nutritiu i hidratant.

· Massatge pedres de lava calentes: alliberen energia, donen serenitat i benestar amb l'objectiu d'eliminar les alteracions de la força vital.

· Embolcalls balneo-cosmètiques: algues, hydro-bath, afavoreixen l'exsudació i la diüresi alliberant toxines en prevenció de l'envelliment cel·lular.