Productes i Promocions

Per a consultar les promocions del Centro estética Sabadell:

CARNET JOVE
Data. A partir del 14 d'octubre 2014

Amb el carnet Jove podràs gaudir d'un descompte del 10%en tots els serveis de Jobel no pormocionats

En breu noves promocions d'Estètica Jobel

LINK: www.esteticajobel.com

promo
   

Tractament facial

EL SOMNI

Dormir és una cosa natural i necessari. Passem un terç de la vida dormint i tot i que encara no se sap perquè serveix, el que si és cert és que és necessari per a la vida, per al benestar físic i psíquic, i també per cuidar i preparar la pell.

El somni està lligat a l'hormona melatonina, encarregada de indicar-li al organisme el moment de parar, descansar i dormir. El somni té grans efectes sobre l'organisme si es dorm bé. El cervell descansa, té més capacitat de memòria i s'obté més agilitat mental. Quan no s'ha dormit, es tenen problemes d'irritabilitat, ansietat i canvis d'humor.

 

 

Dormir és la millor cura de bellesa que existeix. A la nit, la pell es recupera de les agressions del dia, atès que les cèl·lules s'oxigenen al màxim. Durant el descans es respira millor, de manera que l'oxigen arriba amb més facilitat i major concentració a les cèl·lules.

No s'ha de privar la pell dels beneficis de les cremes de nit, ja que actuen per partida doble, ja que gràcies a la relaxació de la pell dels principis actius penetren millor en ella.

 

En breu noves promocions d'Estètica Jobel

LINK: www.esteticajobel.com